Головна » 2010 » Липень » 22 » Москітна сітка. Встановлення
00:04
Москітна сітка. Встановлення
     Рамна антимоскітна сітка — це рамка з алюмінієвого профілю і натягнутою сіткою з фібергласу, яка з’єднана в єдину конструкцію пластмасовими кутниками. Така рамка з сіткою нерухомо кріпиться із зовнішнього боку вікна (при цьому саме вікно легко відчинити чи помити, а рамка залишається на вікні з весни до осені чи навіть цілий рік). Вона не пропускає жодних комах, пух, пір'я тощо.


     Рамні антимоскітні сітки встановлюються на металопластикові вікна, дерев’яні євровікна, засклені балкони. При цьому для максимального ефекту потрібно встановити сітку не лише на одне вікно, а на всі вікнонні та дверні проєми в квартирі чи будинку, щоб комарі й інші комахи не потрапляли в приміщення через, не захищені сітками ділянки.


     Ми завжди дбаємо про нашу репутацію і повнісю інструктуємо наших клієнтів, як самостійно встановити антимоскітну сітку і заощадити гроші.

     Щоб встановити рамну антимоскітну сітку на вікно вам потрібно  тримаючи її за ручки виставити за вікно і встановити в світловий проєм. 



    Попросіть когось, щоб притримали вам сітку за ті самі ручки, а самі поверніть всі кріплення на 90 градусів і закріпіть на резиновому ущільнювачі.




     Після цього легко дотягніть усі шурупи, щоб кріплення не повернулось, а сітка міцніше трималась.


     Закрийте вікно і переконайтесь, що все добре. Потім відчиніть і користуйтесь всіма перевагами антимоскітної сітки!


Вітаємо Вас! Ви заощадили min 50 грн  Звертайтесь до нас ще та порадьте друзям!

      Також ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЩО БУДЬ-ЯКА АНТИМОСКІТНА СІТКА Є ТІЛЬКИ ВІЗУАЛЬНОЮ ПЕРЕШКОДОЮ, ОСОБЛИВО ДЛЯ ДІТЕЙ ЧИ ТВАРИН! НЕ ПОТРІБНО СПИРАТИСЬ НА НЕЇ. ВОНА НЕ СПРОМОЖНА ВИТРИМАТИ ВАГУ ЛЮДИНИ І МОЖЕ ПРОРВАТИСЯ АБО ВИЙТИ ЗА МЕЖІ ПРОФІЛЮ, НАПРАВЛЯЮЧИХ!!!

Переглядів: 2506 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/101
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додаткова інформація
Фотографії наших виробів
Контакти
Конт. тел.: +38 063 240-64-04 Email: kach8@ukr.net
"Доступно всім"
м. Львів

Location in google Maps