Рамна антимоскітна сітка — це рамка з алюмінієвого профілю і натягнутою сіткою з фібергласу, яка з’єднана в єдину конструкцію пластмасовими кутниками. Така рамка з сіткою нерухомо кріпиться із зовнішнього боку вікна (при цьому саме вікно легко відчинити чи помити, а рамка залишається на вікні з весни до осені чи навіть цілий рік). Вона не пропускає жодних комах, пух, пір'я тощо.


     Рамні антимоскітні сітки встановлюються на металопластикові вікна, дерев’яні євровікна, засклені балкони. При цьому для максимального ефекту потрібно встановити сітку не лише на одне вікно, а на всі вікнонні та дверні проєми в квартирі чи будинку, щоб комарі й інші комахи не потрапляли в приміщення через, не захище ... Читати далі »

Переглядів: 2506 | Додав: Admin | Дата: 22.07.2010

Ролетні (Рулонні) антимоскітні сітки 


   Ролетна (рулонна) антимоскітна сітка встановлюється стаціонарно зовні вікна на віконну раму, або на дверний профіль. Антимоскітне полотно згортається в алюмінієвий короб, що знаходиться вгорі конструкції.
    Сітка витягується з короба, спускаючись по вертикальних направляючих, фіксується в кінцевому положенні за допомогою спеціальних елементів кріплення. Щіткові ущільнювачі, встановлені в направляючих конструкції, забезпечують надійну ізоляцію, а міцний алюмініє ... Читати далі »
Переглядів: 1468 | Додав: Admin | Дата: 20.05.2010

 

   Антимоскітні двері виготовляються у двох варіантах зі спеціального дверного профілю (алюмінієвого) розміром 25х17мм. або посиленого алюмінієвого профілю розміром 49х16мм. Рама зарізається під кутом 90° і з'єднується зовнішнім куточком, або під кутом 45° і з'єднується внутрішнім куточком відповідно. Встановлюються дві (іноді три) петлі ... Читати далі »

Переглядів: 1667 | Додав: Admin | Дата: 11.04.2010

1. Що таке москітні сітки.
2. Рекомендації по догляду. 
3. Комарі. Довідкова інформація. 

      Москітні сітки, вони ж: протимоскітні сітки, анти-москітні сітки, сітки від мух і комарів і ін, виготовляються з алюмінієвої рамки і натягнутою в ній самій сітки. 
      Хоча основна їх призначення це захист приміщення від комах, практика показує, що вони так само є надійним перешкодою для тополиного пуху, пилу і снігу при провітрюванні. 
... Читати далі »
Переглядів: 1411 | Додав: Admin | Дата: 11.04.2010

ДОГЛЯД

     Антимоскітні сітки можуть стояти на вікні цілий рік. При бажанні їх можна знімати на зимовий період. Тому зважаючи на забруднення, але не менш як двічі на рік її потрібно мити м’якою губкою з мильним розчином. У такому разі вдасться значно продовжити термін служби москітної сітки.

... Читати далі »

Переглядів: 1222 | Додав: Admin | Дата: 21.03.2010 | Коментарі (0)

Від комах, пуху і пилу захистить та збереже здоров'я антимоскітна сітка!


Ви ще досі користуєтесь різними хімічними засобами, які випаровують в повітря "безпечну для Ваших дітей" отруту? Реклама гарно розповідає, що електрофумігатори (так називаються пристрої, які вмикаються розетку і всередину якого кладете спеціальну пластинку з отрутою для комарів чи вкручуєте баночку з рідинним наповнювачем) слід вмикати саме в дитячій кімнаті. І Ви бачите, як спокійно спить цей малюк на телеекрані, а намальовані телекомарі лопають на очах і не встигають вкусити дитину.
... Читати далі »
Переглядів: 2001 | Додав: Admin | Дата: 20.03.2010

Додаткова інформація
Фотографії наших виробів
Контакти
Конт. тел.: +38 063 240-64-04 Email: kach8@ukr.net
"Доступно всім"
м. Львів

Location in google Maps