Головна » 2010 » Квітень » 11 » Антимоскітні двері
18:44
Антимоскітні двері

 

   Антимоскітні двері виготовляються у двох варіантах зі спеціального дверного профілю (алюмінієвого) розміром 25х17мм. або посиленого алюмінієвого профілю розміром 49х16мм. Рама зарізається під кутом 90° і з'єднується зовнішнім куточком, або під кутом 45° і з'єднується внутрішнім куточком відповідно. Встановлюються дві (іноді три) петлі і з зажимом з іншого боку, а також ручка. Додатково можна з пружинним доводчиком чи на магнітах. 

  Антимоскітні двері так само можуть бути виготовлені з профілю звичайної рамкової антимоскітної сітки. Хоча в даний час, з появою на ринку спеціального дверного профілю, це навряд чи має сенс робити, так як він набагато надійніший і міцніший за звичайну раму віконної сітки, а зовнішній вигляд поза конкуренцією. 

   Для забезпечення надвисокої міцності дверей пластикові сполучні куточки можна замінити на алюмінієві, встановити мінімум два імпоста (при великій ширині чи висоті), імпост кріпити не під гумку, а жорстко на саморіз, фіксатори дверей і петлі кріпити не на саморізи, а на гвинти з гайками. Деякими виробниками використовується посилена (більше широка) алюмінієва рамка. 

  Іноді, при великій ширині чи висоті, або (і) нерівних рамах дверей (особливо дерев'яних) виникає необхідність установки порога і доводчика для дверей. Якщо внизу двері не торкаються порогу, то для щільного прилягання дверей до підлоги застосовується самоклеючий ворс. 

 
   Не потрібно економити на антимоскітних дверях замовляючи їх зі звичайного віконного профілю. Ті продавці, які пропонують купити москітні двері зі звичайного тонкого віконного профілю, щоб задовільнити своє самолюбство "самою низькою ціною на москітні двері" свідомо продають недовговічний товар. Кожен виріб має свою технологію виробництва і допуски.

 
   Пам'ятайте, що заплативши гроші за якісний товар Ви тим самим зберігаєте свій час та здоров'я!

    Також ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЩО БУДЬ-ЯКА АНТИМОСКІТНА СІТКА Є ТІЛЬКИ ВІЗУАЛЬНОЮ ПЕРЕШКОДОЮ, ОСОБЛИВО ДЛЯ ДІТЕЙ ЧИ ТВАРИН! НЕ ПОТРІБНО СПИРАТИСЬ НА НЕЇ. ВОНА НЕ СПРОМОЖНА ВИТРИМАТИ ВАГУ ЛЮДИНИ І МОЖЕ ПРОРВАТИСЯ АБО ВИЙТИ ЗА МЕЖІ ПРОФІЛЮ, НАПРАВЛЯЮЧИХ!!!

Матеріал передруковано з дозволу автора сайту alplast.lviv.ua


 

Переглядів: 1662 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.8/89
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додаткова інформація
Фотографії наших виробів
Контакти
Конт. тел.: +38 063 240-64-04 Email: kach8@ukr.net
"Доступно всім"
м. Львів

Location in google Maps