Головна » 2010 » Травень » 20 » Ролетні (Рулонні) антимоскітні сітки
16:44
Ролетні (Рулонні) антимоскітні сітки

Ролетні (Рулонні) антимоскітні сітки 


   Ролетна (рулонна) антимоскітна сітка встановлюється стаціонарно зовні вікна на віконну раму, або на дверний профіль. Антимоскітне полотно згортається в алюмінієвий короб, що знаходиться вгорі конструкції.
    Сітка витягується з короба, спускаючись по вертикальних направляючих, фіксується в кінцевому положенні за допомогою спеціальних елементів кріплення. Щіткові ущільнювачі, встановлені в направляючих конструкції, забезпечують надійну ізоляцію, а міцний алюмінієвий короб захищає антимоскітне полотно і рулонний механізм від негоди. Ролетні сітки дуже зручні у використанні і не вимагають місця для зберігання в зимовий період.
   Максимальні розміри конструкції 2000*2300мм (ширина мінімум 450мм). Існують, також, більш дорожчі механізми рулонних антимоскітних сіток до 2500мм. Вони рухаються по направляючих не тільки вертикально, а й горизонтально.
   В компект до рулонної антимоскітної сітки не входить гальмівний механізм (пружина зворотньої дії), але ми рекомендуємо додатково замовити його. Дія гальмівного механізму направлена на те, щоб не давати нижній планці рулонної сітки вдаряти об короб зі всієї сили і на повній швидкості (якщо Ви не притримали її чи не встигли притримати), а повільно змотуватись в короб і не руйнувати його.
    Змонтувати сітку ролетного типу можна й самостійно зекономивши гроші. Головне врахувати усі можливі нюанси, які можуть виникнути у місці встановлення.
      Слід пам'ятати, що антимоскітна сітка не є окрасою інтер'єру, а є тільки захисним елементом Вашої оселі!
      Також ПАМ'ЯТАЙТЕ, ЩО БУДЬ-ЯКА АНТИМОСКІТНА СІТКА Є ТІЛЬКИ ВІЗУАЛЬНОЮ ПЕРЕШКОДОЮ, ОСОБЛИВО ДЛЯ ДІТЕЙ ЧИ ТВАРИН! НЕ ПОТРІБНО СПИРАТИСЬ НА НЕЇ. ВОНА НЕ СПРОМОЖНА ВИТРИМАТИ ВАГУ ЛЮДИНИ І МОЖЕ ПРОРВАТИСЯ АБО ВИЙТИ ЗА МЕЖІ ПРОФІЛЮ, НАПРАВЛЯЮЧИХ!!!


 


 
Переваги:
Сучасний дизайн
Практично не потребує технічного обслуговування
Не затримує обмін повітря
Не потребує місця для зберігання - не знімається з вікна
Довговічна і зручна в експлуатації
Кольори:
Існують два базових кольори алюмінієвого профілю: білий і темно-коричневий. Також можливе фарбування у будь-який колір ("під дерево" тощо).
Догляд:
Догляд за антимоскітною сіткою простий - її досить протерти вологою ганчіркою, чи мильним розчином не застосовуючи додаткових миючих засобів чи хімічних засобів.

Матеріал передруковано з дозволу автора сайту alplast.lviv.ua
Переглядів: 1466 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.9/101
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додаткова інформація
Фотографії наших виробів
Контакти
Конт. тел.: +38 063 240-64-04 Email: kach8@ukr.net
"Доступно всім"
м. Львів

Location in google Maps